Home

Fedagrim richtte het volgende schrijven aan de leden van het Vlaamse Parlement.

 

Geachte volksvertegenwoordiger,

Het stikstofdossier oplossen wordt een pijnlijke zaak,

Naar aanleiding van de wake-up call stikstof verscheen onderstaand artikel:

 

Doornappel

Departement Landbouw en Visserij informeerde ons over de nieuwe regels rond geïntegreerde gewasbescherming, ook gekend als de regels rond Integrated Pest Management (IPM).

Algemene voorwaarden voor werken en herstellingen
Veilig gebruik van landbouwmachines

brochure "veilig gebruik van landbouwmachines" editie 2017

Ga naar agrojobs.be / gardenjobs.be

Over Fedagrim

Fedagrim, de Belgische Federatie van de Toeleveranciers van machines, gebouwen en uitrustingen voor de Landbouw en voor de Groenvoorzieningen vzw,  is een vereniging die zowel de fabrikanten, nationale invoerders en regionale invoerders van tractoren, landbouwmachines, en tuin-, park-, en bosmateriaal als de stallenbouwers en stalinrichters in België groepeert.

lees meer

Ga naar Feedthefuture.be

DEMO GROEN 2022 GEANNULEERD
Datum
04/09/2022 tot 06/09/2022
Locatie
Park van Laken (Brussel)

Afgelasting Demo Groen / Demo Clean 2022 

De openluchtbeurs Demo Groen / Demo Clean 2022 stond gepland van 4 tot 6 september 2022, traditiegetrouw in het Park van Laken, aan de voet van het Atomium in Brussel.

Op 18 mei ll. werd organisator Fedagrim geïnformeerd over nieuwe gebruiksvoorwaarden die het Brussels Instituut voor Leefmilieu oplegt voor de organisatie van het evenement. Hiermee geconfronteerd heeft Fedagrim moeten vaststellen dat Demo Groen niet meer kon georganiseerd worden zoals dat hoort voor een professionele vakbeurs in de groensector.

Er werd dan ook beslist om Demo Groen / Demo Clean 2022 af te gelasten.

Fedagrim kijkt dankbaar terug op een vijftal succesvolle edities in het Park van Laken maar gaat nu intensief op zoek naar een nieuwe locatie om Demo Groen / Demo Clean in de toekomst te organiseren.

Fedagrim wenst alle exposanten te danken die ook dit jaar weer hun vertrouwen hebben gesteld in Demo Groen / Demo Clean en hoopt hen, evenals de bezoekers, spoedig positief nieuws te kunnen melden betreffende een nieuwe locatie voor de beurs.

 

Fedagrim vzw

Jules Bordetlaan 164 / 4

1140 Brussel

02/262 06 00

www.demogroen.be